1919 - 2019: 100 jaar Sint-Agnesparochie

De kalender is bijgewerkt tot en met 31 januari 2019, onder voorbehoud van wijzigingen.

Actie Kerkbalans 2019: Wat is de kerk u waard?

Van zaterdag 19 januari tot en met zaterdag 2 februari wordt de jaarlijkse actie Kerkbalans gehouden. De inzameling vindt plaats voor onze eigen kerk en parochie.
Klik hier voor meer informatie.

19 april 2018

Programma Sint-Nicolaasacademie op zaterdag 21 april 2018

Op zaterdag 21 april houdt de heer Gyula Somos een lezing over het speelgoed van Jezus in de schilderkunst. Het kind Jezus wordt immers vaak met attributen afgebeeld, net als heiligen. Wat is de symbolische betekenis van deze speelgoedstukken?

Voorafgaand aan de lezing is er om 10.00 uur een gelezen heilige Mis in de kerk.

Zie: De website van de academie.