De kalender is bijgewerkt tot en met 31 januari 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

Ondersteun het onderhoud van ons kerkgebouw, uw kerkgebouw, en doe mee aan actie Kerkbalans 2020

Lees hier wat u kunt doen en maak uw gift over op bankrekening NL48 ABNA 0589 9700 89.

19 april 2018

Programma Sint-Nicolaasacademie op zaterdag 21 april 2018

Op zaterdag 21 april houdt de heer Gyula Somos een lezing over het speelgoed van Jezus in de schilderkunst. Het kind Jezus wordt immers vaak met attributen afgebeeld, net als heiligen. Wat is de symbolische betekenis van deze speelgoedstukken?

Voorafgaand aan de lezing is er om 10.00 uur een gelezen heilige Mis in de kerk.

Zie: De website van de academie.