De kalender is bijgewerkt tot en met 29 februari 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

Ondersteun het onderhoud van ons kerkgebouw, uw kerkgebouw, en doe mee aan actie Kerkbalans 2020

Lees hier wat u kunt doen en maak uw gift over op bankrekening NL48 ABNA 0589 9700 89.

21 december 2018

Zuster Willy Thomas overleden

In de vroege ochtend van woensdag 19 december is zuster Willy Thomas overleden. Zij was reeds enige tijd ziek. De uitvaart vindt plaats op vrijdag 28 december vanuit onze kerk. Om 12.15 uur is er gelegenheid om afscheid te nemen en bidden wij voor haar de Rozenkrans. De heilige Requiemmis wordt voor haar zielenrust opgedragen om 13.15 uur. Om 15.00 uur vindt de begrafenis plaats op begraafplaats Buitenveldert.