De kalender is bijgewerkt tot en met 29 februari 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

Ondersteun het onderhoud van ons kerkgebouw, uw kerkgebouw, en doe mee aan actie Kerkbalans 2020

Lees hier wat u kunt doen en maak uw gift over op bankrekening NL48 ABNA 0589 9700 89.

21 januari 2019

Fotoverslag van de plechtige Hoogmis bij de viering van het hoogfeest van de heilige Agnes

Op zondag 20 januari 2019 vierden we in onze kerk het hoogfeest van de heilige Agnes, patrones van het kerkgebouw en van de jubilerende Sint-Agnesparochie, met een plechtige Hoogmis, waarin de Deense priester Jan Hansen als celebrant werd geassisteerd door diaken en subdiaken.

De foto's zijn gemaakt door de heer R. Theunissen.