1919 - 2019: 100 jaar Sint-Agnesparochie

De kalender is bijgewerkt tot en met 30 november 2019, onder voorbehoud van wijzigingen.

25 april 2019

Pinksterbedevaart Parijs-Chartres

Op 8, 9 en 10 juni 2019 wordt voor de 37e keer de Pinksterbedevaart Parijs-Chartres gelopen. Aan deze driedaagse pelgrimage van in totaal 100 kilometer lopen meer dan 10.000 voornamelijk jongeren mee.

Dit jaar zal ook weer een Nederlandse afdeling meelopen onder het patronage van de Heilige Martelaren van Gorcum. Hiervoor zal een reis inclusief vervoer en overnachtingen voor en na de bedevaart (in een eenvoudig hotel, tijdens de bedevaart zelf wordt overnacht in tenten) worden georganiseerd. Vertrek is op vrijdag 7 juni en de terugreis is op dinsdag 11 juni.

Meer informatie, aanmelding en een verslag van de bedevaart van 2018 is te vinden op de website www.ecclesiadei.nl/chartres