De kalender is bijgewerkt tot en met 31 augustus 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

Bidt u thuis ook mee?

Met de Rozenkransnoveen voor Kerk, gezin en vaderland: klik hier.
Om eerherstel te brengen aan Jezus in het Allerheiligste Sacrament: klik hier.

28 mei 2019

Kosterswoning verkocht

De voormalige kosterswoning achter onze kerk, gelegen aan de Cornelis Krusemanstraat, is eind mei verkocht aan twee jonge mensen die het pand – na een grondige opknapbeurt – zelf zullen gaan bewonen.

Sinds de jaren ’30 van de vorige eeuw behoorde de woning (evenals de naastgelegen school) tot het complex van de Sint-Agnesparochie. Nadat het pand in de jaren ’80 niet langer als kosterswoning fungeerde, zijn er onder anderen studenten in gehuisvest.

Na de verkoop van de woning is de Sint-Agnesparochie nu nog eigenaar van kerkgebouw, pastorie en kerktoren.