1919 - 2019: 100 jaar Sint-Agnesparochie

De kalender is bijgewerkt tot en met 31 augustus 2019, onder voorbehoud van wijzigingen.

Wijziging op donderdag 22 augustus

De heilige Mis begint die dag niet om 11.00 uur maar om 11.30 uur.

28 mei 2019

Kosterswoning verkocht

De voormalige kosterswoning achter onze kerk, gelegen aan de Cornelis Krusemanstraat, is eind mei verkocht aan twee jonge mensen die het pand – na een grondige opknapbeurt – zelf zullen gaan bewonen.

Sinds de jaren ’30 van de vorige eeuw behoorde de woning (evenals de naastgelegen school) tot het complex van de Sint-Agnesparochie. Nadat het pand in de jaren ’80 niet langer als kosterswoning fungeerde, zijn er onder anderen studenten in gehuisvest.

Na de verkoop van de woning is de Sint-Agnesparochie nu nog eigenaar van kerkgebouw, pastorie en kerktoren.