De kalender is bijgewerkt tot en met 1 juni 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

De live-uitzending van maandag 25 mei (11.00 uur) kunt u hier rechtstreeks volgen of terugkijken.
Ververs deze pagina als hier niet de juiste dag genoemd wordt.

21 september 2019

100 jaar Agnesparochie: Jubileumgift

Wilt u de 100-jarige Sint-Agnesparochie ondersteunen met een jubileumgift? Scan deze QR-code met uw smartphone of tablet om gemakkelijk een iDEAL-betaling te doen. Het vooraf ingevulde bedrag is € 10, maar dit kunt u zelf aanpassen voordat u met de betaling akkoord gaat.

Hebt u geen smartphone? Dan kunt u een jubileumgift overmaken op bankrekening NL96 INGB 0000 3113 11 ten name van R.-k. parochie H. Agnes te Amsterdam.