De kalender is bijgewerkt tot en met 30 april 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

De live-uitzending van vandaag (11.00 uur) kunt u hier rechstreeks volgen of terugkijken.

5 november 2019

Dertig nieuwe seminaristen in Wigratzbad

Het seminarie van de priesterbroederschap Sint Petrus in het Zuid-Duitse Wigratzbad is het nieuwe studiejaar begonnen met dertig nieuwe seminaristen, onder wie één Nederlander, onze parochiaan Rik van Steenoven.

De nieuwkomers zijn afkomstig uit vijftien landen en studeren in twee taalgroepen, namelijk Frans en Duits. Naast het seminarie in Duitsland is er ook een FSSP-seminarie in de Verenigde Staten.

Wilt u de seminaristen begeleiden met uw gebed? Indien u de priesteropleiding financieel wilt ondersteunen, neemt u dan contact op met Stichting Sint-Petrusbroederschap Nederland of met de pastoor.