De kalender is bijgewerkt tot en met 31 oktober 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

Bidt u thuis ook mee?

Met de Oktobermaand - Rozenkransmaand - Rozenkransnoveen voor Kerk, gezin en vaderland: klik hier.
Om eerherstel te brengen aan Jezus in het Allerheiligste Sacrament: klik hier.

10 oktober 2020

Afsluiting dakrestauratie met zegening en plaatsing van een nieuw dakkruis

Een dezer dagen is de restauratie van het kerkdak voltooid met het herstel van de dakdelen aan de oostzijde, boven het priesterkoor en de zijkapellen. Op het torentje aan de zuid-oostzijde van de kerk is na circa 90 jaar een nieuw dakkruis geplaatst, dat - hoog op het dak - werd gezegend door de Pastoor. Daarna plaatste hij het kruis eigenhandig boven op de toren.

Indien u wilt bijdragen aan de restauratie, dan kan dat nog altijd op bankrekening NL96 INGB 0000 3113 11 ten name van parochie van de H. Agnes onder vermelding van 'dakrestauratie'.