Gezamenlijke website van de parochies H. Agnes en H. Jozef, beide gevestigd in de Sint-Agneskerk, centrum voor de traditionele Latijnse liturgie

Vandaag in de Agneskerk

De kalender is bijgewerkt tot en met 31 oktober 2022, onder voorbehoud van wijzigingen.

1 maart 2022

Informatiebulletin voor de maand maart is verschenen

Het Informatiebulletin is een gezamenlijke uitgave van de parochies H. Agnes en H. Jozef, gevestigd in de Sint-Agneskerk, centrum voor de traditionele Latijnse liturgie. In de pas verschenen editie voor de maand maart is er volop aandacht voor de aanstaande Vastentijd. Maart is ook de maand die is toegewijd aan Sint Jozef, patroon van onze parochie. Het Legioen Kleine Zielen houdt weer de tweemaandelijkse conferentie. En u vindt een artikel over de bevestiging van de priesterbroederschap Sint Petrus (FSSP) in haar missie door paus Franciscus.

Het bulletin is op deze site te vinden onder het tabblad 'Informatiebulletin maart' of klik op onderstaande afbeelding. Ook bestaat de mogelijkheid om het blad elke maand gratis en in kleur per e-mail (klik hier) te ontvangen.

Klik op het symbool in de rechterbovenhoek van onderstaande afbeelding voor een vergrote weergave en om te kunnen bladeren.