De kalender is bijgewerkt tot en met 31 oktober 2018, onder voorbehoud van wijzigingen.

Oktober - Rozenkransmaand

Van dinsdag tot en met vrijdag om 11.45 uur (niet op dinsdag 16 oktober): Marialof (in aansluiting op de H. Mis)
Dagelijks om 10.30 uur: Rozenkransgebed

18 juli 2009

Opgeven Misintenties

Voor het opgeven van Misintenties kunt u het beste rechtstreeks contact opnemen met een van de priesters. Per H. Mis wordt slechts één intentie aangenomen. De richtprijs voor het stipendium bedraagt € 12.

Op zon- en feestdagen wordt de Hoogmis gecelebreerd voor het volk van de parochie (zogenaamde Missa pro populo). Daaraan kunnen geen andere intenties worden toegevoegd.