De kalender is bijgewerkt tot en met 31 januari 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

Ondersteun het onderhoud van ons kerkgebouw, uw kerkgebouw, en doe mee aan actie Kerkbalans 2020

Lees hier wat u kunt doen en maak uw gift over op bankrekening NL48 ABNA 0589 9700 89.

24 juli 2009

Tridentijnse H. Mis in Sint Pietersbasiliek te Rome

Op zondag 18 oktober 2009 zal in de Sint Pietersbasiliek in Rome een Tridentijnse heilige Mis worden opgedragen door aartsbisschop Raymond Burke, prefect van het Hooggerechtshof van de Apostolische Signatuur. De heilige Mis zal om 10.00 uur aanvangen in de kapel van de Eucharistische Aanbidding in de basiliek.