1919 - 2019: 100 jaar Sint-Agnesparochie

De kalender is bijgewerkt tot en met 28 februari 2019, onder voorbehoud van wijzigingen.

Actie Kerkbalans 2019: Wat is de kerk u waard?

U kunt nog deelnemen aan de jaarlijkse actie Kerkbalans. De inzameling vindt plaats voor onze eigen kerk en parochie. Klik hier voor meer informatie.

24 juli 2009

Tridentijnse H. Mis in Sint Pietersbasiliek te Rome

Op zondag 18 oktober 2009 zal in de Sint Pietersbasiliek in Rome een Tridentijnse heilige Mis worden opgedragen door aartsbisschop Raymond Burke, prefect van het Hooggerechtshof van de Apostolische Signatuur. De heilige Mis zal om 10.00 uur aanvangen in de kapel van de Eucharistische Aanbidding in de basiliek.