De kalender is bijgewerkt tot en met 31 januari 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

Ondersteun het onderhoud van ons kerkgebouw, uw kerkgebouw, en doe mee aan actie Kerkbalans 2020

Lees hier wat u kunt doen en maak uw gift over op bankrekening NL48 ABNA 0589 9700 89.

17 februari 2010

Afsluiting veertigurengebed

Op dinsdag 16 februari 2010 werd het veertigurengebed afgesloten met een kort lof. Aansluitend werd de zegen met het Allerheiligst Sacrament gegeven aan de gelovigen in de kerk en vanuit het portaal ook aan de voorbijgangers. Of mensen het zich nu bewust zijn of niet, Gods aanwezigheid mag iedereen tot zegen zijn.