De kalender is bijgewerkt tot en met 30 april 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

De live-uitzending van donderdag (17.00 uur) kunt u hier rechtstreeks volgen of terugkijken.

16 september 2010

Paus Benedictus XVI gearriveerd in Verenigd Koninkrijk

Het pauselijk vliegtuig landde donderdagmorgen op het vliegveld bij Edinburgh (Schotland).

Koningin Elisabeth en prins Philip ontvangen paus Benedictus in Holyrood House.

Pelgrims bereiden zich voor om de Paus een warm onthaal te geven tijdens een openluchtmis in Bellahouston Park.

Dit jochie is fan van paus Benedictus én van Winnie de Pooh.

Bloemisten leggen de laatste hand aan de bloemversieringen in Bellahouston Park in de Schotse stad Glasgow.