De kalender is bijgewerkt tot en met 31 januari 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

Ondersteun het onderhoud van ons kerkgebouw, uw kerkgebouw, en doe mee aan actie Kerkbalans 2020

Lees hier wat u kunt doen en maak uw gift over op bankrekening NL48 ABNA 0589 9700 89.

16 januari 2014

Agnesfeest / Nieuwjaarsreceptie op zondag 19 januari

Op zondag 19 januari bent u van harte welkom om nieuwjaarswensen uit te wisselen tijdens de nieuwjaarsreceptie in de grote zaal van de pastorie na de gezongen Hoogmis ter ere van Sint Agnes, die wij die dag vieren.

Als iedereen een (koud) gerecht(je) meebrengt, dan kunnen wij een feestelijk buffet met elkaar delen.