De kalender is bijgewerkt tot en met 30 april 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

De live-uitzending van donderdag (17.00 uur) kunt u hier rechtstreeks volgen of terugkijken.

12 juni 2014

FSSP-priester vermoord

Pater Kenneth Walker FSSP
Requiescat in Pace

Bij een gewapende overval op een rectoraat van de priesterbroederschap Sint Petrus (FSSP) in Phoenix, Arizona (Verenigde Staten), is gisterennacht pater Kenneth Walker FSSP, 28 jaar oud, gedood. Een medebroeder, pater Joseph Terra FSSP, 56 jaar oud, raakte zwaar gewond en is in kritieke toestand opgenomen in een ziekenhuis.

Bidden wij voor de zielenrust van de overleden priester en om herstel van de gewonde priester.

Heer, moge de ziel van Uw dienaar en priester Kenneth Walker rusten in vrede. Geef dat Uw eeuwig licht hem mag verlichten, dat hij mag rusten in vrede. Amen.

De komende dagen zullen wij bij het Rozenkransgebed voor beide priesters bidden. Vrijdag 20 juni zal om 11.00 uur een H. Requiemmis worden opgedragen voor de zielenrust van pater Walker FSSP.

Bidden wij ook voor de criminele inbrekers en moordenaars: dat zij zich nog tijdens hun leven mogen bekeren en daardoor aan de eeuwige verwerping mogen ontkomen.