De kalender is bijgewerkt tot en met 30 april 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

De live-uitzending van donderdag (17.00 uur) kunt u hier rechtstreeks volgen of terugkijken.

4 december 2014

Mars voor het Leven op zaterdag 6 december

Zaterdag 6 december vindt de jaarlijkse ‘Mars voor het leven’ plaats in Den Haag. Het doel van deze stille gebedsmars is het realiseren van een christelijke wetgeving op het gebied van abortus en euthanasie. De gebedsmars begint rond 13.00 uur aan het Spuiplein in Den Haag. Voorafgaande wordt er om 10.30 uur in de kerk van de heilige Jacobus de Meerdere aan de Parkstraat 65a in Den Haag een (Tridentijnse) heilige Mis opgedragen met als intentie: voor de bescherming van het ongeboren leven en het leven in de eindfase. Aansluitend kan men de meegebrachte lunch gebruiken in de parochiezaal. Koffie en thee zijn hier verkrijgbaar.