De kalender is bijgewerkt tot en met 29 februari 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

Ondersteun het onderhoud van ons kerkgebouw, uw kerkgebouw, en doe mee aan actie Kerkbalans 2020

Lees hier wat u kunt doen en maak uw gift over op bankrekening NL48 ABNA 0589 9700 89.

13 juli 2015

Nieuwe FSSP-districtsoverste

Pater John Berg FSSP, generaal-overste van de priesterbroederschap Sint Petrus, heeft met ingang van 13 juli pater Bernhard Gerstle FSSP (foto) tot nieuwe overste benoemd van het Duitstalige district, waaronder ook het Amsterdamse Bonifatiushuis en de H. Jozefparochie ressorteren. De benoeming geldt voor drie jaar. Pater Gerstle is de opvolger van pater Axel Maußen FSSP, die sinds 2003 districtsoverste is geweest.

In 2012 besloot het generaal kapittel van de priesterbroederschap om de regio Benelux op te heffen. Sindsdien maakt het apostolaat in Amsterdam deel uit van het Duitstalige district.