1919 - 2019: 100 jaar Sint-Agnesparochie

De kalender is bijgewerkt tot en met 30 september 2019, onder voorbehoud van wijzigingen.

13 juli 2015

Nieuwe FSSP-districtsoverste

Pater John Berg FSSP, generaal-overste van de priesterbroederschap Sint Petrus, heeft met ingang van 13 juli pater Bernhard Gerstle FSSP (foto) tot nieuwe overste benoemd van het Duitstalige district, waaronder ook het Amsterdamse Bonifatiushuis en de H. Jozefparochie ressorteren. De benoeming geldt voor drie jaar. Pater Gerstle is de opvolger van pater Axel Maußen FSSP, die sinds 2003 districtsoverste is geweest.

In 2012 besloot het generaal kapittel van de priesterbroederschap om de regio Benelux op te heffen. Sindsdien maakt het apostolaat in Amsterdam deel uit van het Duitstalige district.