De kalender is bijgewerkt tot en met 29 februari 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

Ondersteun het onderhoud van ons kerkgebouw, uw kerkgebouw, en doe mee aan actie Kerkbalans 2020

Lees hier wat u kunt doen en maak uw gift over op bankrekening NL48 ABNA 0589 9700 89.

4 juli 2015

Pater Denis Coiffet FSSP overleden

V.l.n.r. paus Benedictus XVI, pater John Berg (generaal-overste FSSP) en
pater Denis Coiffet FSSP op 6 juli 2009.

Op vrijdagmorgen 3 juli 2015 om 4.50 uur overleed pater Denis Coiffet FSSP, een van de stichters van de priesterbroederschap Sint Petrus. Zijn uitvaart zal plaatsvinden op dinsdag 7 juli om 10.00 uur in de H. Lodewijkskathedraal te Versailles, Frankrijk. Pater Coiffet was gedurende vele jaren kapelaan bij de traditionele bedevaart naar Chartres.

Laten wij bidden voor de zielenrust van deze priester die het mede mogelijk heeft gemaakt dat wij in de Agneskerk dagelijks de traditionele Latijnse heilige Mis kunnen vieren:

God, onze Vader, Gij zijt het geluk van allen die geloven,
en het leven van hen die U trouw zijn.
Door de dood en verrijzenis van Uw Zoon hebt Gij ons verlost.
Toon Uw barmhartigheid aan Uw dienaar Denis Coiffet en laat hem,
die het mysterie van onze verrijzenis heeft beleden,
de vreugde ontvangen van het eeuwig leven.
Door Christus, onze Heer. Amen.

Heer, geef hem de eeuwige rust.
Dat hij mag rusten in vrede. Amen.