De kalender is bijgewerkt tot en met 31 oktober 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

Bidt u thuis ook mee?

Met de Oktobermaand - Rozenkransmaand - Rozenkransnoveen voor Kerk, gezin en vaderland: klik hier.
Om eerherstel te brengen aan Jezus in het Allerheiligste Sacrament: klik hier.

30 juni 2017

Zondag aanstaande: Eremis door eerwaarde heer Sacha Steijaert, pr.

Op zondag 2 juli zal de Hoogmis in onze kerk worden gecelebreerd door de eerwaarde heer Sacha Steijaert (foto), die op 10 juni jl. priester is gewijd door de bisschop van 's-Hertogenbosch. In de afgelopen jaren heeft hij meerdere keren in onze kerk geassisteerd en nu zal hij voor het eerst de heilige Mis opdragen in de buitengewone vorm van de Romeinse ritus. We vieren de vierde zondag na Pinksteren.