De kalender is bijgewerkt tot en met 29 februari 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

Ondersteun het onderhoud van ons kerkgebouw, uw kerkgebouw, en doe mee aan actie Kerkbalans 2020

Lees hier wat u kunt doen en maak uw gift over op bankrekening NL48 ABNA 0589 9700 89.

30 juni 2017

Zondag aanstaande: Eremis door eerwaarde heer Sacha Steijaert, pr.

Op zondag 2 juli zal de Hoogmis in onze kerk worden gecelebreerd door de eerwaarde heer Sacha Steijaert (foto), die op 10 juni jl. priester is gewijd door de bisschop van 's-Hertogenbosch. In de afgelopen jaren heeft hij meerdere keren in onze kerk geassisteerd en nu zal hij voor het eerst de heilige Mis opdragen in de buitengewone vorm van de Romeinse ritus. We vieren de vierde zondag na Pinksteren.