De kalender is bijgewerkt tot en met 30 april 2018, onder voorbehoud van wijzigingen.

3 januari 2018

Informatiebulletin voor de maand januari is verschenen

Het Informatiebulletin van de Sint-Jozefparochie bij de Agneskerk voor de maand januari is verschenen. In deze editie aandacht voor het feest van de Allerheiligste Naam Jezus, de actie Kerkbalans en de jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie op het feest van de heilige Agnes, onze kerkpatrones.

Het bulletin is op deze site te vinden onder het tabblad 'Informatiebulletin januari' of klik op onderstaande afbeelding. Ook bestaat de mogelijkheid om het blad elke maand gratis en in kleur per e-mail (klik hier) te ontvangen.