De kalender is bijgewerkt tot en met 30 juni 2018, onder voorbehoud van wijzigingen.

4 januari 2018

Van de pastoor: Nieuwjaarswensen

Beminde gelovigen,

Een gezegend en voorspoedig 2018 wens ik u allen toe! Dat het nieuwe jaar vrede mag brengen en een werkelijke bezinning in ons eigen leven, familie, stad en land.

Op zondag 21 januari vindt ons traditionele parochiefeest plaats op de feestdag van de heilige Agnes. Dit is bij uitstek een gelegenheid om elkaar uitbundig een goed jaar toe te wensen. Na de Hoogmis vindt er in de pastorie een bescheiden receptie plaats met een hapje en een drankje. Ook zal er een veiling worden gehouden van (religieuze) artikelen, waarvan de opbrengst ten goede komt aan onze kerk. Om 15.00 uur sluiten we de bijeenkomst af met de verering van de relikwieën van onze kerkpatrones.

Met mijn priesterlijke zegen,

Pater M. Kromann Knudsen FSSP, pastoor