1919 - 2019: 100 jaar Sint-Agnesparochie

De kalender is bijgewerkt tot en met 31 augustus 2019, onder voorbehoud van wijzigingen.

Wijziging op donderdag 22 augustus

De heilige Mis begint die dag niet om 11.00 uur maar om 11.30 uur.

4 januari 2018

Van de pastoor: Nieuwjaarswensen

Beminde gelovigen,

Een gezegend en voorspoedig 2018 wens ik u allen toe! Dat het nieuwe jaar vrede mag brengen en een werkelijke bezinning in ons eigen leven, familie, stad en land.

Op zondag 21 januari vindt ons traditionele parochiefeest plaats op de feestdag van de heilige Agnes. Dit is bij uitstek een gelegenheid om elkaar uitbundig een goed jaar toe te wensen. Na de Hoogmis vindt er in de pastorie een bescheiden receptie plaats met een hapje en een drankje. Ook zal er een veiling worden gehouden van (religieuze) artikelen, waarvan de opbrengst ten goede komt aan onze kerk. Om 15.00 uur sluiten we de bijeenkomst af met de verering van de relikwieën van onze kerkpatrones.

Met mijn priesterlijke zegen,

Pater M. Kromann Knudsen FSSP, pastoor