De kalender is bijgewerkt tot en met 30 april 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

De live-uitzending van donderdag (17.00 uur) kunt u hier rechtstreeks volgen of terugkijken.

30 juni 2018

Neomist Bryan van de Mortel celebreert Hoogmis in onze kerk op zondag 1 juli

Eerwaarde heer Bryan van de Mortel op de
dag van zijn priesterwijding (26 mei 2018).

Op zondag 1 juli zal de Hoogmis in onze kerk worden gecelebreerd door de eerwaarde heer Bryan van de Mortel, die op 26 mei jl. priester is gewijd door de bisschop van 's-Hertogenbosch in de Sint-Janskathedraal.

In de afgelopen jaren heeft hij meerdere keren in onze kerk geassisteerd en nu zal hij zelf de heilige Mis opdragen in de buitengewone vorm van de Romeinse ritus.

We vieren op zondag 1 juli het hoogfeest van het Kostbaar Bloed van onze Heer Jezus Christus.