De kalender is bijgewerkt tot en met 30 september 2018, onder voorbehoud van wijzigingen.

1 juli 2018

Plechtige Hoogmis door neomist Bryan van de Mortel

(foto: Sjaak Oostveen)

Vandaag - op het hoogfeest van het Kostbaar Bloed van onze Heer Jezus Christus - celebreerde neomist Bryan van de Mortel de Hoogmis in onze kerk. Als seminarist was hij vaker bij ons te gast om te assisteren. Na zijn priesterwijding op 26 mei jl. kon hij nu zelf de Mis celebreren, geassisteerd door diaken en subdiaken. Aansluitend op de Hoogmis gaf hij aan ieder die dat wilde de neomistenzegen. Na afloop van de plechtigheid ontving de pasgewijde priester een kazuifel met toebehoren als cadeau van onze parochie. Op de foto toont hij het kazuifel, geflankeerd door pastoor Knudsen en een groep van gelovigen.