De kalender is bijgewerkt tot en met 29 februari 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

Ondersteun het onderhoud van ons kerkgebouw, uw kerkgebouw, en doe mee aan actie Kerkbalans 2020

Lees hier wat u kunt doen en maak uw gift over op bankrekening NL48 ABNA 0589 9700 89.

1 juli 2018

Plechtige Hoogmis door neomist Bryan van de Mortel

(foto: Sjaak Oostveen)

Vandaag - op het hoogfeest van het Kostbaar Bloed van onze Heer Jezus Christus - celebreerde neomist Bryan van de Mortel de Hoogmis in onze kerk. Als seminarist was hij vaker bij ons te gast om te assisteren. Na zijn priesterwijding op 26 mei jl. kon hij nu zelf de Mis celebreren, geassisteerd door diaken en subdiaken. Aansluitend op de Hoogmis gaf hij aan ieder die dat wilde de neomistenzegen. Na afloop van de plechtigheid ontving de pasgewijde priester een kazuifel met toebehoren als cadeau van onze parochie. Op de foto toont hij het kazuifel, geflankeerd door pastoor Knudsen en een groep van gelovigen.