De kalender is bijgewerkt tot en met 30 april 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

De live-uitzending van vrijdag (15.00 uur) kunt u hier rechtstreeks volgen of terugkijken.

26 augustus 2018

Plechtige Hoogmis door eerwaarde heer Peter Hagenbeek

Sinds donderdag 16 augustus verblijft de uit Brabant afkomstige priester Peter Hagenbeek met toestemming van zijn bisschop voorlopig op de pastorie bij onze kerk. Hij zal enkele maanden als priester in onze parochie beschikbaar zijn. Daarna zal hij ongeveer een jaar gaan studeren aan het seminarie van de priesterbroederschap Sint Petrus in het Duitse Wigratzbad. Na afloop van dat jaar wordt besloten of hij tot de broederschap kan en wil toetreden en in welk apostolaat hij zal worden aangesteld.

Vandaag was hij celebrant in de plechtige Hoogmis in onze parochie, met assistentie van diaken en subdiaken en presbyter assistens. Koster Lau Wijnands maakte enkele foto's.