De kalender is bijgewerkt tot en met 31 maart 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

13 september 2018

Programma Sint-Nicolaasacademie op zaterdag 15 september 2018

Op zaterdag 15 september april houdt de heer Robert Lemm, voorzitter van de academie, een lezing over 'De identiteit van Europa', hoe het was en hoe
het is geworden. Hij zal zich onder andere baseren op het boek 'Understanding Europe' van Christopher Dawson.

Voorafgaand aan de lezing is er om 10.00 uur een gelezen heilige Mis in de kerk.

Zie: De website van de academie.