De kalender is bijgewerkt tot en met 30 april 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

19 oktober 2018

Programma Sint-Nicolaasacademie op zaterdag 20 oktober 2018

Op zaterdag 20 oktober houdt pater Elias Leyds van de Broeders van Sint Jan een lezing over het Griekse begrip 'logos', dat in het Europese denken door de eeuwen heen een grote rol heeft gespeeld en dat bovendien een centrale plaats inneemt in het Evangelie van Johannes. 'Logos' heeft te maken met logica en met rede. Zijn we in Europa nog redelijk? Of eerder redeloos? De lezing vangt om 11.00 uur aan in de pastorie.

Voorafgaand aan de lezing is er om 10.00 uur een gelezen heilige Mis in de kerk.

Zie: De website van de academie.