De kalender is bijgewerkt tot en met 31 december 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

Bidt u thuis ook mee?

Met de Rozenkransnoveen voor Kerk, gezin en vaderland: klik hier.
Om eerherstel te brengen aan Jezus in het Allerheiligste Sacrament: klik hier.

13 november 2020

Mars voor het Leven op zaterdag 14 november

Op zaterdag 14 november 2020 wordt de nationale Mars voor het Leven gehouden. Anders dan anders, in verband met het coronavirus. Vanuit Nieuwspoort in Den Haag wordt een interactieve livestream van anderhalf uur uitgezonden via de website www.schreeuwomleven.nl, maar ook via YouTube en Facebook, tv-zender Family7 en de Reformatorische Omroep. Het programma start om 11.00 uur. Onderdeel van de livestream is een kleine mars met 50 personen bij de regeringsgebouwen. Social media-activiteit met #MarsvoorhetLeven worden bijgehouden op een social wall.

Sprekers zijn: Kees van der Staaij (SGP, fractievoorzitter Tweede Kamer), Don Ceder (ChristenUnie, fractievoorzitter Amsterdam), Elise van Hoek (Nederlandse Patiëntenvereniging, NPV), Paul Lieverse (Christian Medical Fellowship, CMF, pijnarts en oud voorzitter) en vele anderen.

We komen dus niet zoals gebruikelijk met duizenden bij elkaar om op één locatie onze boodschap te delen met Nederland. Op diverse manieren laten we samen online het positieve pro-life geluid horen, zodat de samenleving niet om #MarsvoorhetLeven heen kan.