30 september 2022

Informatiebulletin voor de maand oktober is verschenen

Het Informatiebulletin is een gezamenlijke uitgave van de parochies H. Agnes en H. Jozef, gevestigd in de Sint-Agneskerk, centrum voor de traditionele Latijnse liturgie. Deze week verscheen de editie voor de maand oktober, de maand die van oudsher ook Rozenkransmaand wordt genoemd vanwege het Rozenkransfeest dat op 7 oktober gevierd wordt. In dit nummer aandacht voor Missiezondag, het overlijden van koningin Elizabeth II en de toediening van het heilig Vormsel door onze Bisschop op zondag 23 oktober, waarna de Hoogmis gevierd wordt door de generaal-overste van de priesterbroederschap Sint Petrus, met pontificale assistentie door de Bisschop vanaf de troon.

Het bulletin is op deze site te vinden onder het tabblad 'Informatiebulletin oktober' of klik op onderstaande afbeelding. Ook bestaat de mogelijkheid om het blad elke maand gratis en in kleur per e-mail (klik hier) te ontvangen.

Klik op het symbool in de rechterbovenhoek van onderstaande afbeelding voor een vergrote weergave en om te kunnen bladeren.