De kalender is bijgewerkt tot en met 31 oktober 2017, onder voorbehoud van wijzigingen.

Oktobermaand -- Rozenkransmaand

Rozenkransgebed voor het uitgestelde Allerheiligste Altaarsacrament tijdens het Marialof
van dinsdag tot en met vrijdag om 10.15 uur (voorafgaand aan de heilige Mis)

31 maart 2012

Palmzondag: Geen parkeergelegenheid op kerkplein | Palm Sunday: No parking at church square

Om de processie op Palmzondag met enige waardigheid te kunnen laten verlopen wordt u vriendelijk verzocht om niet te parkeren op het kerkplein. In de buurt van de kerk is voldoende gratis parkeergelegenheid. Dank voor uw medewerking.

In order to be able to hold a procession on Palm Sunday there is no possibility to park at the church square. In the neighbourhood there are enough free parking places. Thank you for your co-operation.