De kalender is bijgewerkt tot en met 29 februari 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

Ondersteun het onderhoud van ons kerkgebouw, uw kerkgebouw, en doe mee aan actie Kerkbalans 2020

Lees hier wat u kunt doen en maak uw gift over op bankrekening NL48 ABNA 0589 9700 89.

31 maart 2012

Palmzondag: Geen parkeergelegenheid op kerkplein | Palm Sunday: No parking at church square

Om de processie op Palmzondag met enige waardigheid te kunnen laten verlopen wordt u vriendelijk verzocht om niet te parkeren op het kerkplein. In de buurt van de kerk is voldoende gratis parkeergelegenheid. Dank voor uw medewerking.

In order to be able to hold a procession on Palm Sunday there is no possibility to park at the church square. In the neighbourhood there are enough free parking places. Thank you for your co-operation.