De kalender is bijgewerkt tot en met 1 juni 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

De live-uitzending van dinsdag 26 mei (11.00 uur) kunt u hier rechtstreeks volgen of terugkijken.
Ververs deze pagina als hier niet de juiste dag genoemd wordt.

31 maart 2012

Palmzondag: Geen parkeergelegenheid op kerkplein | Palm Sunday: No parking at church square

Om de processie op Palmzondag met enige waardigheid te kunnen laten verlopen wordt u vriendelijk verzocht om niet te parkeren op het kerkplein. In de buurt van de kerk is voldoende gratis parkeergelegenheid. Dank voor uw medewerking.

In order to be able to hold a procession on Palm Sunday there is no possibility to park at the church square. In the neighbourhood there are enough free parking places. Thank you for your co-operation.