De kalender is bijgewerkt tot en met 1 juni 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

De live-uitzending van maandag 25 mei (11.00 uur) kunt u hier rechtstreeks volgen of terugkijken.
Ververs deze pagina als hier niet de juiste dag genoemd wordt.

13 maart 2012

Priesterwijding Patrick Kuis

Patrick Kuis en Geoffrey de Jong ontvangen op zaterdag 2 juni 2012 om 12.00 uur de priesterwijding in de kathedrale basiliek van Sint Jan Evangelist in Den Bosch.

In de maanden voorafgaand aan de priesterwijding wordt uw gebed gevraagd voor de wijdelingen.

Wij hebben Patrick Kuis de laatste jaren in onze kerk leren kennen toen hij bij bijzondere gelegenheden als (sub)diaken in de heilige Mis assisteerde.