De kalender is bijgewerkt tot en met 29 februari 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

Ondersteun het onderhoud van ons kerkgebouw, uw kerkgebouw, en doe mee aan actie Kerkbalans 2020

Lees hier wat u kunt doen en maak uw gift over op bankrekening NL48 ABNA 0589 9700 89.

13 maart 2012

Priesterwijding Patrick Kuis

Patrick Kuis en Geoffrey de Jong ontvangen op zaterdag 2 juni 2012 om 12.00 uur de priesterwijding in de kathedrale basiliek van Sint Jan Evangelist in Den Bosch.

In de maanden voorafgaand aan de priesterwijding wordt uw gebed gevraagd voor de wijdelingen.

Wij hebben Patrick Kuis de laatste jaren in onze kerk leren kennen toen hij bij bijzondere gelegenheden als (sub)diaken in de heilige Mis assisteerde.