De kalender is bijgewerkt tot en met 29 februari 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

Ondersteun het onderhoud van ons kerkgebouw, uw kerkgebouw, en doe mee aan actie Kerkbalans 2020

Lees hier wat u kunt doen en maak uw gift over op bankrekening NL48 ABNA 0589 9700 89.

2 november 2009

Tridentijnse H. Requiemmis voor Allerzielen

Wie vandaag niet in de gelegenheid is om naar de kerk te gaan, kan online een opname bekijken van een plechtige Tridentijnse H. Requiemmis met drie heren voor de gedachtenis van Allerzielen. Hier start een Mis vanuit de Saint John Cantius Church in Chicago, Illinois (VS). Gezongen wordt het complete Requiem van Mozart, inclusief de sequentie Dies Irae.