De kalender is bijgewerkt tot en met 1 juni 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

De live-uitzending van maandag 1 juni (11.00 uur) kunt u hier rechtstreeks volgen of terugkijken.
Ververs deze pagina als hier niet de juiste dag genoemd wordt.

3 april 2013

Informatiebulletin voor de maand april is verschenen

Het Informatiebulletin van onze parochie voor de maand april is verschenen. Daarin wordt aandacht besteed aan het hoogfeest van Pasen, het feest van de goddelijke Barmhartigheid en de lezing voor de Sint-Nicolaasacademie op zaterdag 20 april.

Het bulletin is op deze site te vinden onder het tabblad 'Informatiebulletin april'. Ook bestaat de mogelijkheid om het blad elke maand gratis per e-mail (klik hier) te ontvangen.