De kalender is bijgewerkt tot en met 31 januari 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

Ondersteun het onderhoud van ons kerkgebouw, uw kerkgebouw, en doe mee aan actie Kerkbalans 2020

Lees hier wat u kunt doen en maak uw gift over op bankrekening NL48 ABNA 0589 9700 89.

3 april 2013

Informatiebulletin voor de maand april is verschenen

Het Informatiebulletin van onze parochie voor de maand april is verschenen. Daarin wordt aandacht besteed aan het hoogfeest van Pasen, het feest van de goddelijke Barmhartigheid en de lezing voor de Sint-Nicolaasacademie op zaterdag 20 april.

Het bulletin is op deze site te vinden onder het tabblad 'Informatiebulletin april'. Ook bestaat de mogelijkheid om het blad elke maand gratis per e-mail (klik hier) te ontvangen.