De kalender is bijgewerkt tot en met 30 april 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

15 november 2013

Programma Sint-Nicolaasacademie op zaterdag 16 november 2013

Op zaterdag 16 november zal de lezing gaan over het onderwerp ‘de zorgtaak van de Kerk’ in verhouding tot de zorgtaak van de Staat. Spreker is dr Erik Sengers, socioloog en auteur van het boek Caritas, over naastenliefde en diaconie van de Kerk.

In afwijking van wat gebruikelijk is, wordt de lezing niet voorafgegaan door een heilige Mis. Wel is er om 10.10 uur Rozenkransgebed in de kerk. De lezing begint rond 11.00 uur in de grote zaal van de pastorie. Iedereen is van harte welkom.

10.10 uur: Rozenkransgebed
10.45 uur: Koffie en thee in de pastorie
11.00 uur: Bijeenkomst in de zaal van de pastorie
12.30 uur: Einde

Zie: De website van de academie.