De kalender is bijgewerkt tot en met 1 juni 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

De live-uitzending van dinsdag 2 juni (11.00 uur) kunt u hier rechtstreeks volgen of terugkijken.
Ververs deze pagina als hier niet de juiste dag genoemd wordt.

15 november 2013

Wijzigingen op de derde vrijdag en zaterdag (15 en 16 november)

Vandaag en morgen zijn er enkele wijzigingen in het vaste liturgische schema van de derde vrijdag en zaterdag van de maand. Zo is er vandaag geen gelegenheid tot aanbidding van het uitgestelde Allerheiligste Sacrament (dit is verplaatst naar vrijdag 22 november) en komt op zaterdag de heilige Mis van 10.00 uur voor de Sint-Nicolaasacademie te vervallen. Het zaterdagse Rozenkransgebed wordt verplaatst van 12.45 uur naar 10.10 uur.

In de kalender op deze site staan de juiste aanvangstijden vermeld.