De kalender is bijgewerkt tot en met 31 juli 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

De live-uitzending van de heilige Mis op zondag om 11.00 uur via YouTube kunt u hier bekijken.

17 januari 2014

Vandaag van 12 tot 17 uur: Uitstelling van het Allerheiligste Sacrament

Vandaag, op de derde vrijdag van de maand, wordt tussen 12.00 en 17.00 uur het Allerheiligste Sacrament van het Altaar ter aanbidding uitgesteld. De intentie van deze aanbidding is uiterst belangrijk, namelijk de heiliging van onze stad en parochie door eerherstel te brengen aan het heilig Sacrament.

Het gaat uitdrukkelijk om stille aanbidding. Gemeenschappelijk gebed vindt plaats aan begin en einde van de Sacramentsuitstelling.