De kalender is bijgewerkt tot en met 31 januari 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

Ondersteun het onderhoud van ons kerkgebouw, uw kerkgebouw, en doe mee aan actie Kerkbalans 2020

Lees hier wat u kunt doen en maak uw gift over op bankrekening NL48 ABNA 0589 9700 89.

17 januari 2014

Vandaag van 12 tot 17 uur: Uitstelling van het Allerheiligste Sacrament

Vandaag, op de derde vrijdag van de maand, wordt tussen 12.00 en 17.00 uur het Allerheiligste Sacrament van het Altaar ter aanbidding uitgesteld. De intentie van deze aanbidding is uiterst belangrijk, namelijk de heiliging van onze stad en parochie door eerherstel te brengen aan het heilig Sacrament.

Het gaat uitdrukkelijk om stille aanbidding. Gemeenschappelijk gebed vindt plaats aan begin en einde van de Sacramentsuitstelling.