De kalender is bijgewerkt tot en met 31 oktober 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

Bidt u thuis ook mee?

Met de Oktobermaand - Rozenkransmaand - Rozenkransnoveen voor Kerk, gezin en vaderland: klik hier.
Om eerherstel te brengen aan Jezus in het Allerheiligste Sacrament: klik hier.

3 januari 2014

Informatiebulletin voor de maand januari is verschenen

Het Informatiebulletin van de Sint-Jozefparochie bij de Agneskerk voor de maand januari is verschenen. Daarin wordt aandacht besteed aan de nieuwjaarsreceptie, de maandelijkse aanbidding op de derde vrijdag, de lezing voor de Sint-Nicolaasacademie en aan de heilige Franciscus van Sales.

Het bulletin is op deze site te vinden onder het tabblad 'Informatiebulletin januari'. Ook bestaat de mogelijkheid om het blad elke maand gratis en in kleur per e-mail (klik hier) te ontvangen.