De kalender is bijgewerkt tot en met 31 januari 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

Ondersteun het onderhoud van ons kerkgebouw, uw kerkgebouw, en doe mee aan actie Kerkbalans 2020

Lees hier wat u kunt doen en maak uw gift over op bankrekening NL48 ABNA 0589 9700 89.

3 januari 2014

Informatiebulletin voor de maand januari is verschenen

Het Informatiebulletin van de Sint-Jozefparochie bij de Agneskerk voor de maand januari is verschenen. Daarin wordt aandacht besteed aan de nieuwjaarsreceptie, de maandelijkse aanbidding op de derde vrijdag, de lezing voor de Sint-Nicolaasacademie en aan de heilige Franciscus van Sales.

Het bulletin is op deze site te vinden onder het tabblad 'Informatiebulletin januari'. Ook bestaat de mogelijkheid om het blad elke maand gratis en in kleur per e-mail (klik hier) te ontvangen.