De kalender is bijgewerkt tot en met 30 april 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

14 maart 2014

Programma Sint-Nicolaasacademie op zaterdag 15 maart 2014

Op zaterdag 15 maart houdt de Sint-Nicolaasacademie de volgende bijeenkomst in de pastorie bij onze kerk. Onderwerp van de lezing zal zijn ‘Thomas van Aquino en de klassieke theologie’.

De lezing, die rond 11.00 uur begint, wordt gehouden door de heer Victor Ravensloot, docent filosofie aan de Tiltenberg, het grootseminarie van het bisdom Haarlem-Amsterdam.

10.00 uur: Heilige Mis
10.45 uur: Koffie en thee in de pastorie
11.00 uur: Lezing in de zaal van de pastorie
12.30 uur: Einde

Om 12.45 uur wordt in de kerk de Rozenkrans gebeden.

Zie: De website van de academie.