De kalender is bijgewerkt tot en met 1 juni 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

De live-uitzending van dinsdag 26 mei (11.00 uur) kunt u hier rechtstreeks volgen of terugkijken.
Ververs deze pagina als hier niet de juiste dag genoemd wordt.

28 april 2015

Informatiebulletin voor de maand mei is verschenen

Het Informatiebulletin van de Sint-Jozefparochie bij de Agneskerk voor de maand mei is verschenen. Daarin wordt onder meer aandacht besteed aan de meimaand-Mariamaand, het Marialof, de lezing van de Sint-Nicolaasacademie en de opbrengst van de Vastenactie.

Het bulletin is op deze site te vinden onder het tabblad 'Informatiebulletin mei' of klik op onderstaande afbeelding. Ook bestaat de mogelijkheid om het blad elke maand gratis en in kleur per e-mail (klik hier) te ontvangen.

Informatiebulletin mei 2015