De kalender is bijgewerkt tot en met 1 juni 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

De live-uitzending van maandag 1 juni (11.00 uur) kunt u hier rechtstreeks volgen of terugkijken.
Ververs deze pagina als hier niet de juiste dag genoemd wordt.

30 juni 2016

Informatiebulletin voor de maand juli is verschenen

Het Informatiebulletin van de Sint-Jozefparochie bij de Agneskerk voor de maand juli is verschenen. Hierin onder meer aandacht voor de maand van het Kostbaar Bloed, een visie op de biecht door de Pastoor van Ars en de devotionaliawinkel in de pastorie.

Het bulletin is op deze site te vinden onder het tabblad 'Informatiebulletin juli' of klik op onderstaande afbeelding. Ook bestaat de mogelijkheid om het blad elke maand gratis en in kleur per e-mail (klik hier) te ontvangen.

Informatiebulletin juli 2016