De kalender is bijgewerkt tot en met 31 augustus 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

Bidt u thuis ook mee?

Met de Rozenkransnoveen voor Kerk, gezin en vaderland: klik hier.
Om eerherstel te brengen aan Jezus in het Allerheiligste Sacrament: klik hier.

19 januari 2017

Nieuwjaarsreceptie op zondag 22 januari 2017

Op zondag 22 januari wordt de traditionele Nieuwjaarsreceptie gehouden met de inmiddels bekende veiling van (religieuze) artikelen, waarvan de opbrengst ten goede komt aan de restauratie van het kerkgebouw. Er kan onder meer worden geboden op een gouden herenhorloge en enkele damesfauteuils.

Tussen 12.30 en 15.00 uur bent u van harte welkom in de grote zaal van de pastorie. Als iedereen een kleine (koude) schotel meebrengt, dan genieten we samen van een heerlijk buffet.