De kalender is bijgewerkt tot en met 29 februari 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

Ondersteun het onderhoud van ons kerkgebouw, uw kerkgebouw, en doe mee aan actie Kerkbalans 2020

Lees hier wat u kunt doen en maak uw gift over op bankrekening NL48 ABNA 0589 9700 89.

3 februari 2017

Abortusfonds: Niet namens ons!

In de nadagen van het kabinet-Rutte II probeert de Nederlandse minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking een internationaal fonds op te richten ter financiering van abortus in ontwikkelingslanden. Minister Ploumen, die in 2010 als voorzitter van de PvdA nog opriep om een heilige Mis in de Sint-Janskathedraal in Den Bosch te verstoren, probeert de algemene westerse opvattingen over abortus langs deze weg op te dringen aan Afrikaanse landen in ontwikkeling. Ze heeft meteen 10 miljoen euro aan Nederlands belastinggeld in het fonds gestort.

Dit filmpje laat zien hoe door een abortusingreep het leven van een kwetsbaar mens wordt beëindigd:

Abortusfonds: Niet namens ons! Zeg 'Nee!' tegen minister Ploumen is een petitie van CitizenGo, een gemeenschap van actieve burgers die samenwerken, door middel van online petities, om de waarden van leven, gezin en vrijheid te verdedigen en te promoten.

Voor meer informatie en het tekenen van de petitie klikt u hier.