1919 - 2019: 100 jaar Sint-Agnesparochie

De kalender is bijgewerkt tot en met 28 februari 2019, onder voorbehoud van wijzigingen.

Actie Kerkbalans 2019: Wat is de kerk u waard?

U kunt nog deelnemen aan de jaarlijkse actie Kerkbalans. De inzameling vindt plaats voor onze eigen kerk en parochie. Klik hier voor meer informatie.

24 november 2018

Junioracademie op zondag 25 november

Zondag 25 november 2018 begint om 13.30 uur in de grote zaal van de pastorie een bijeenkomst van de Junioracademie.

Deze keer zal het onderwerp zijn 'de kruistocht voor een christelijke beschaving'.

Hugo Bos (foto), algemeen manager van TFP (traditie, familie en privé-eigendom) en van Civitas Christiana spreekt over onze persoonlijke verantwoordelijkheid in de strijd tegen de revoluties die de christelijke beschaving willen vernietigen.