De kalender is bijgewerkt tot en met 29 februari 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

Ondersteun het onderhoud van ons kerkgebouw, uw kerkgebouw, en doe mee aan actie Kerkbalans 2020

Lees hier wat u kunt doen en maak uw gift over op bankrekening NL48 ABNA 0589 9700 89.

13 juni 2019

Programma Sint-Nicolaasacademie op zaterdag 15 juni 2019

Zaterdag 15 juni houdt Cees Luttik, vicevoorzitter van de academie, een lezing over 'het verloren evenwicht, hoopvol geloven in een tijd van crisis'. Hij spreekt over zijn eigen bekering tot het katholicisme in 1951 vanuit de reformatie en over hoe hij de revolutie van Vaticanum II doorstond.

Voorafgaand aan de lezing is er om 10.00 uur een gelezen heilige Mis in de kerk.

Dit is de laatste lezing uit de voorjaarscyclus van de Sint-Nicolaasacademie. Op zaterdag 21 september begint het nieuwe seizoen.

Zie: De website van de academie.