De kalender is bijgewerkt tot en met 30 april 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

De live-uitzending van donderdag (17.00 uur) kunt u hier rechtstreeks volgen of terugkijken.

13 juli 2019

10 jaar www.agneskerk.org

De Sint-Agnesparochie viert dit jaar haar honderdjarig bestaan, maar ook haar website is jarig. In de zomer van 2009 werd het kerkelijk webportaal www.agneskerk.org geopend.

In de afgelopen tien jaar zijn er ruim 900.000 bezoekers geweest. Het aantal bezoekers neemt nog steeds toe. Het zijn er nu al meer dan 400 per dag. Daarmee is onze website een van de drukst bezochte religieuze websites in Nederland. Meest populair zijn de wekelijkse overwegingen bij het zondagsevangelie, de digitale edities van het Informatiebulletin en foto- en videoverslagen van bijzondere gebeurtenissen in onze kerk.