De kalender is bijgewerkt tot en met 31 januari 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

Ondersteun het onderhoud van ons kerkgebouw, uw kerkgebouw, en doe mee aan actie Kerkbalans 2020

Lees hier wat u kunt doen en maak uw gift over op bankrekening NL48 ABNA 0589 9700 89.

18 juli 2019

Pastorietuin opgeknapt

In het voorjaar is de naast de kerk gelegen pastorietuin opgeknapt. Met groot materieel werd in enkele dagen veel onkruid, bladeren, en dode takken verwijderd.

De tuin heeft een ware metamorfose ondergaan, van donker en onbegaanbaar naar open, licht en fris. Het is nu weer een echte tuin, die uitnodigt om in te wandelen of in te gaan zitten.