De kalender is bijgewerkt tot en met 1 juni 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

De live-uitzending van maandag 25 mei (11.00 uur) kunt u hier rechtstreeks volgen of terugkijken.
Ververs deze pagina als hier niet de juiste dag genoemd wordt.

20 september 2019

Programma Sint-Nicolaasacademie op zaterdag 21 september 2019

Op zaterdag 21 september wordt het nieuwe seizoen ingeleid door Elisa García. Zij spreekt over ‘het menselijk embryo, mag alles wat kan?’ en gaat in op morele vragen rondom het embryonale leven.

Elisa García heeft filosofie gestudeerd aan de Universiteit van het H. Kruis in Rome en is momenteel onderzoeksmedewerkster bij de VUMC-vakgroep Sociale Geneeskunde. Ze is voorzitter van Ethics4 Medics. Ze is biologe, ethica en gepromoveerd aan de RUU over de status van het pre-implantatie-embryo.

Er is geen heilige Mis voorafgaand aan de lezing.

Zie: De website van de academie.