De kalender is bijgewerkt tot en met 30 september 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

Bidt u thuis ook mee?

Met de Rozenkransnoveen voor Kerk, gezin en vaderland: klik hier.
Om eerherstel te brengen aan Jezus in het Allerheiligste Sacrament: klik hier.

27 december 2019

100 jaar Agnesparochie: Dank voor uw gebed en ondersteuning

Het zal u niet zijn ontgaan dat de Sint-Agnesparochie in 2019 haar honderdjarig bestaan heeft gevierd. In 2020 beginnen we aan een nieuw decennium en aan een nieuwe eeuw, maar niet zonder nadrukkelijk u allen te bedanken die in de afgelopen 100 jaar door gebed, als vrijwilliger of door middel van een financiële bijdrage het mooie werk van God in onze kerk en parochie mogelijk hebt gemaakt!

Voor alle levende en overleden weldoeners van de parochie wordt maandelijks een heilige Mis opgedragen. Mogen we ook in 2020 weer op u rekenen?

De priesters wensen u Zalig Kerstfeest en een door God gezegend Nieuwjaar!