De kalender is bijgewerkt tot en met 31 maart 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

30 januari 2020

Informatiebulletin voor de maand februari is verschenen

Het Informatiebulletin is een gezamenlijke uitgave van de parochies H. Agnes en H. Jozef, gevestigd in de Sint-Agneskerk, centrum voor de traditionele Latijnse liturgie. De editie van februari biedt niet alleen de volledige agenda van liturgische plechtigheden, catechese, lezingen en de heiligenkalender van die maand, maar ook informatie over de lopende actie Kerkbalans 2020, verwachtingen rondom de te verschijnen apostolische exhortatie naar aanleiding van de Amazone-synode, de aankondiging van een lezing door priester Cor Mennen, en van een lezing door mgr J. van Burgsteden over de aanbidding van het Allerheiligste Sacrament des Altaars.

Het bulletin is op deze site te vinden onder het tabblad 'Informatiebulletin februari' of klik op onderstaande afbeelding. Ook bestaat de mogelijkheid om het blad elke maand gratis en in kleur per e-mail (klik hier) te ontvangen.

Klik op het symbool in de rechterbovenhoek van onderstaande afbeelding voor een vergrote weergave en om te kunnen bladeren.