De kalender is bijgewerkt tot en met 30 april 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

16 januari 2020

Nieuwjaarsreceptie / Agnesfeest op zondag 19 januari 2020

Op zondag 19 januari vieren we het hoogfeest van de heilige Agnes, maagd en martelares, patrones van ons kerkgebouw. Na de Hoogmis wordt de traditionele Nieuwjaarsreceptie gehouden met een veiling van (religieuze) artikelen. Als u iets koopt op de veiling, dan dient u contant af te rekenen bij de veilingmeester.

Tussen 12.30 en 15.00 uur bent u van harte welkom in de grote zaal van de pastorie. Als iedereen een kleine koude schotel (er is geen ruimte om gerechten te verwarmen) meebrengt, dan genieten we samen van een heerlijk buffet. Voor een drankje wordt gezorgd.